torsdag 31 maj 2007

Äntligen...

Äntligen kom mitt efterlängtade stämpelpaket från Hänglar och Stänglar, jisses vad dom var söta. Jag var tvungen att montera dom direkt. Mitt bidrag till vår/sommar del 2 på Scrappiz blev färdigt, inte helnöjd men ville få det färdigt, bättre lycka nästa gång. Jag band ihop det som ett album.


Kram Pernilla.

måndag 28 maj 2007

Mors Dag

Nu kan jag visa mina Morsdags kort. Det blev samma papper och samma stämpel för jag tyckte den passa så bra. Olika dekorationer bara. Det mönstrade pappret kommer ifrån Karen Foster Design och stämpel från Magnolia.tisdag 22 maj 2007

Papper

Mamma och pappa kom hem för några dagar sen från USA och hade med presenter till både barnen och mej. Det var även två stämplar som jag inte fick med på kortet. Gissa om jag blev glad.Kollegan fyller år.

Arbetskamraten som jag har närmast på jobbet fyllde år idag och jag hade gjort det här kortet till henne. Har även gjort två morsdags kort som jag får visa här vid ett annat tillfälle.Det mönstrade papper som jag har använt här vet jag inte vad det kommer ifrån men, sen är det enfärgad cardstock. Texten har jag skrivit på datorn och sen har jag använt en passare och en QK. Även distanstejp.

tisdag 15 maj 2007

Det är lika bra...

att vara ute i god tid för det brukar jag inte vara. Ett student kort är färdigt, här i Uddevalla är studenten7 Juni och skolavslutning för grundskolan 14 Juni. Pratade även med mamma som är på semester med pappa i Los Angeles idag. Men dom är snart hemma igen.
Papper som jag har använt här är från Chatter Box - Denim Urban Stripe och enfärgad Cardstock. Bokstäver utstansade med Qk Metro och stämpel från Kortstugan.

fredag 11 maj 2007

Kortutmaning v. 19

I dag har jag gjort detta kort till veckans scrappizutmaning. Jag gjorde ett beställningskort enligt skissen det var roligt.
Papper jag har använt är Scenic Route Paper Co - Jade White Big Dots och enfärgat Cardstock Stämpel från Magnolia och lite glitterlim på vingarna. Texten skrev jag på datorn med fonten "Angelina".

Tjenixen nu bör det av till husvagnen över helgen.


tisdag 8 maj 2007

Äntligen...

Äntligen färdigt, ett kort till ett kusinbarn till mig som fyller år på torsdag skall få det här kortet. Det blev inte så avancerat.


Pappret som jag har använt är Cosmo Cricket. Det är även utstansade bokstäver och stjärnor i mörkbrun bazzill. Försökt att skugga med en vit penna.Även ett beställningskort blev färdigt nu under kvällen.
Här har jag använt papper från Sandylion och enfärgad Bazzill. Stämpeln kommer från Forma Hantverk. På den ena bilden syns det att jag har använt 3-kuddar och olika höjder på dom.


måndag 7 maj 2007

Färdigt...

Fick gjort färdigt ett kort att lägga på högen till bra ha kort.

Det enfärgade kommer från bazzill och det mönstrade pappret från Sandylion. Bokstäverna är utstansade med Qk Metro. Lite glitterlim på kortet också.


Här syns det att jag satte bokstäverna med 3d-kuddar. Glitterlimmet syns bättre också.

söndag 6 maj 2007

Idag..

Jag har startat min blogg idag.
Jag får se hur det går och hur ofta jag kommer att skriva i den.

Kram.