fredag 29 juni 2007

Ett..

Ett beställningskort blev färdigt och äntligen har jag tagit kort på det. Det är ett barn som skall ge det till några fritidsfröknar före semestern.

Här har jag använt enfärgad cardstock och det mönstrade kommer ifrån Chloe´s Closet - Cider Days - Gala Plaid. Stämplarna är från Magnolia som jag har maskat för första gången, det blev lyckat tycker jag. Även swirlen kommer därifrån. Blommorna har fått lite glitterlim på sig.

Kram Pernilla.

onsdag 27 juni 2007

Nu kommer...

Här kommer ett kort på det jag köpte på Panduro igår. Det skall bli roligt att få använda det, efter alla beställningskort som är på gång.

Kram Pernilla.

tisdag 26 juni 2007

Rea...

Rea på Panduro, klart jag var där och köpte några grejor. Metall lådor med Die-cuts och chipboard och även några ark med Tilda papercraft. Kort på mina saker kommer inom kort. Har även gjort några kort som kommer inom kort. Midsommar var lugn, den höll nästa på att regna bort. Nu är det bara två veckor kvar till semestern.

Kram Pernilla.

torsdag 14 juni 2007

Magnolia

Igår kom mitt klubbpaket från Magnolia, dom var jättesöta. Jag var bara tvungen att montera och prova direkt, färdigt och klart. Idag har det varit skolavslutning och störste pojken gick ur 6:an och sista året på den skolan. Till hösten blir det ny skola och klasskamrater, det går bra.

Kram Pernilla

tisdag 12 juni 2007

Snart...

Snart är det skolavslutning och jag tänkte barnen skulle ta med sig kort till sina lärare. Stämpeln och idéen är samma, men jag tyckte det blev fina kort. Stämplarna kommer från Magnolias senaste klubbpaket. Semestern närmar sig med stormsteg.




Kram Pernilla.

söndag 10 juni 2007

Helgen är snart över.

Helgen är snart över igen, men det är inte långt kvar till semestern som tur är. Just nu håller jag på med kort som barnen får ta med sig till skolavslutningen, ett kvar sen visar jag dom här. Sen kommer midsommar, sen konfirmation, jobba en vecka till sen semester, äntligen.

Kram Pernilla.

onsdag 6 juni 2007

Sveriges nationaldag.

Idag är det svenska nationaldagen. Idag har vi varit på kalas hos min brors sambo och kortet blev färdigt i sista stund. Så här blev det, jag har lite tråkig fantasi just nu känner jag. Är det för värmen som börjar att komma nu tro?


Har även gjort ett beställningsjobb på ett kort till min faster som fyller år idag. GRATTIS faster, hoppas du får en trevlig dag ihop med dina syskon.

På det här kort har jag använt papper från 3bugs och enfärgad Bazzill. Hörnen från QK. Blomstämplarna kommer från Magnolia och bladen från Hänglarna, sen har jag skrivit med glitterlim.
Kram Pernilla.

söndag 3 juni 2007

Söndag igen...

Var i husvagnen igen och helgen tar slut alldeles för fort. Jag hade gjort ett kort till en tjej som fyllde 15 år i lördags som vi firade litegrann. Så här blev det, somrigt och fint tycker jag.


Här har jag använt bi stämplar från Forma Hantverk ett mini bi och bokstavstämplar från Panduro. Blommor utstansade med Qk och papper från Scenic Route Paper och enfärgad Bazzill.

Kram Pernilla.