söndag 30 september 2007

I lördags...

I lördags var vi på kalas till min svägerska som fyllde 40, det var väldigt trevligt med god mat och trevligt sällskap. Det här kortet gjorde jag till henne.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln är från Hänglar och Stänglar och målat med färgpennor. A:et är från Panduro som jag har ritat av.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln är från Hänglar och Stänglar och målat med färgpennor. G:et är från Panduro som jag har ritat av. Blommorna är prima blommor från Prima Marketing.

Kram Pernilla.

Och ett höstkort.

Här har jag även använt samma mönstrade papper för att göra ett höstkort.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln både med flickan och blåbären är från Magnolia och målat med färgpennor. Fonten på texten är "Freestyle Script".

Kram Pernilla.

tisdag 25 september 2007

En till ...

En till utmaning på ganska kort tid, men den här var rolig den också. Den här dagen har jag varit ledig. Eftersom föskolan var stängd idag och min chef inte kunde hitta någon utbildning till mig så kunde jag ta ledigt. Jag började dagen med att säga hejdå till barnen som skulle till skolan sen fortsatte jag med mitt projekt till finalomgången till Scrappiz, som blev färdigt. Inmailat och klart, jag hoppas jag har förstått allt rätt nu, men det visar sig nog annars blir jag nog utslängd i sista stund. Och har missat ALLT. Jag och min kära make var även och åt på Thai här i stan, lika gott som vanligt.

Material: Papper från Daisy D`s - Fall Plaid och enfärgad cardstock. Grattis-stämpeln är från October stamps och flickan från Hängel och Stänglar. Blommorna har jag köpt på Dekorera Med Mera och dekorerat med glitterlim.

Kram Pernilla.

fredag 21 september 2007

Nu var ...

Nu var det längesedan jag var med om en utmaning på Scrappiz men den här gillade jag, den var så enkel.

Material: Papper från All My Memories - Herbanella - Cowboy och enfärgad cardstock. Stämpeln är från det förra Hängel paketet som jag har färglagt med färgpennor. Till bokstäverna har jag använt Qk och typen Metro.

Kram Pernilla.

söndag 16 september 2007

Söndag ...

Nu var det söndag igen, men helgen har varit lyckad. I lördags åkte jag ner till Göteborg för att gå på mässan. Det var lika roligt som i våras. Det blir nog lite av en tradition hemma hos oss. Det blev köpt en hel del men bara nyttiga saker och användbara. Jag vill börja med det nya med en gång, men jag får nog göra färdigt det jag håller på med just nu.Kram Pernilla.

torsdag 13 september 2007

Lite ...

Lite inspiration har jag allt fått. Bara hoppas att den hade tänkt att stanna. Magnolias stämplar kom igår men det fattades två. Här jag jag gjort två kort med en ny Hängel stämpel och en med en lite äldre Magnolia stämpel. Och förresten så är det mässa på lördag, mässa på lördag. Jag skall åka helt själv och bara rå om mig själv, egen tid.

Här har jag använt en Hängel stämpel och papper från Crate Paper Cowgirl Colletion Spurs. Blommorna är dekorerade med lite glitterlim. G:et är en stämpel från Lidl och resten av bokstäverna är Metro från Qk. Färglagt med färgpennor.

Här har jag använt papper från Basic Grey - Fruitcake - Stained Glass/Orange Peel och en lite äldre Magnolia stämpel. Blommorna är Qk. Färglagt med färgpennor. Fonten på grattis är Rage Italic.
Kram Pernilla.

tisdag 11 september 2007

Jag vet inte...

Jag vet inte vad som har hänt. Jag har nya stämplar, monterade, klara och några uppstämplat och utskuret men jag har ingen lust eller inspiration alls just nu. Jag vet inte om det är vädret som gör det eller vad det är. Jag har även märkt att det är svårt att sätta ihop papper, enfärgad och mönstrat nu när det mörknar fortare ute och inte är det solklara som det är mitt på dagarna just nu. Man skulle haft en ledig dag mitt i veckan.
Mässan är på lördag och jag skall dit och jag hoppas att inspirationen återvänder innan dess. Annars blir det roligt iallafall.

Kram Pernilla.

onsdag 5 september 2007

Jippi...

Idag kom nya stämplar från Hänglar och Stänglar och dom var såå fina. Även Magnolia´s stämpelpaket skulle komma i slutet på veckan. Har börjat att montera dom men det tar lite tid för jag har lite annat att göra emellan. Jag har även gjort färdigt ett nytt kort men det visar jag vid ett annat tillfälle. Hav förtröstan I´ll be back soon.

Kram Pernilla.

söndag 2 september 2007

Kräftskiva...

Årets troligen sista kräftskiva gick av stapeln i fredags ute hos min bror. Det var jätte-trevligt och roligt att alla kunde komma, utan min egen man som var tvungen att jobba. Vi hade tur med vädret så vi kunde sitta ute och äta men senare gick vi in och drack kaffe och åt kaka. Senare under kvällen sjöng vi karaoke och det blev även "litet" dans.
Kram Pernilla.