söndag 30 december 2007

Snart nytt år.

Julen har flutit på som vanligt, jag fick det jag önskade mig och även Boris. Barnen blev nöjda med vad tomten hade med sig till dom.
Jag har gjort två nya kort men inget som jag kan visa än, sorry.
Imorgon är det nyår, trevligt. Då blir det först kalas hos min brorsdotter som fyller 7 år, sen firande på kvällen hos min kusin och hennes familj. Vi brukar turas om att ha nyår och i år är det deras tur. vi brukar laga maten ihop och det är trevligt.

Ha ett Gott Nytt År och God fortsättning på er tills vi möts igen.
Happy new year.

Kram från Pernilla.

söndag 23 december 2007

Dan före dopparedagen.

Vill önska alla mina blogg besökare en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!

and to all my foreign visitors
I wish you a Merry Christmas
and a real calm holiday till we meets again.

Kramar från mig Pernilla och min familj.

torsdag 20 december 2007

4 dagar kvar.

Bara 4 dagar kvar till självaste julafton och jag är ledigt fram till nyår. Min mormor och pappa fyllde år i tisdag och då var jag självklart där. Så här såg korten ut som dom fick.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln är från Magnolia och målat med färgpennor. Blomman kommer ifrån Prima Marketing. Bokstäverna är skrivna med fonten "VladimirScrD".
Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln är från hÄnglar och målat med färgpennor. Blomman kommer ifrån Prima Marketing. Blomman är dekorerade med lite glitterlim. P:et kommer ifrån Panduro som jag har ritat av och resten av bokstäverna är skrivna med fonten "Papyrus".
Kram från Pernilla.

måndag 17 december 2007

Några julkort...

Några julkort blev det till av bara farten. Det blev dom sista tror jag för nu är dom frankerade och skickade, hoppas inte jag har missat någon (det händer ibland). Nu får jag köra igång, jag har både min mormor (90 år) och pappa (inte så gammal) som fyller år imorgon, korten är halvfärdiga.
Skriv gärna en kommentar innan du går.Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Panduro, likaså God Jul och hörn stämpeln. Sen är det hÄnglar och Magnolias textstämpel på det understa kortet. Blommorna kommer ifrån Prima Marketing dekorerade med lite glitterlim.

Kram Pernilla.

söndag 9 december 2007

Två till...

Två till julkort blev det så här på andra advent. Det undre kortet var så svårt att få till med ett mönstrat papper så det fick vara utan, det blev fint ändå.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Sandylion - Red Wishes och enfärgad cardstock. Stämplarna kommer ifrån hÄnglars nya paket och färgade med färgpennor även hjärtanen. God jul stämpeln kommer ifrån Panduro.

Material: Stämplarna kommer ifrån Magnolia och God Jul stämpeln kommer ifrån Panduro. Sen är det bara enfärgad cardstock och lite glitterlim.

Kram från Pernilla.

onsdag 5 december 2007

Några...

Några julkort blev det igen, dom skall ju inte skickas än. Skriv gärna en kommentar, det är så roligt att läsa.

Material: Mönstrat papper ifrån Dekorativ Design - Julkollektion 2006 - Julstjärnor Röd och enfärgad cardstock. Stämpeln från hÄnglar och färglagd med färgpennor. God Julstämpeln från Panduro.

Material: Enfärgad cardstock och det mönstrade pappret kommer ifrån Daisy Bucket - Wrapped Wishes - Twingkling lights. Det mönstrade pappret har jag dekorerat med lite glitterlim. Stämpeln med God Jul är från Två systrar. Den andra stämpeln kommer ifrån Magnolias julpaket.

Kram Pernilla

måndag 3 december 2007

Första advent.

Nu har första advent kommit och middagen klarade vi bra förrutom att den ena grabben vaknade med feber och halsont. Mina föräldrar kom och bror min och hans ena tös.
Nu när jag går min bloggrunda så ser jag att det finns otroligt duktiga kortmakare ute i landet och deras fina kort överallt, jag blir riktigt avis.
Det här kortet gjorde jag till min (ingifta) morbror, jag tyckte det passade honom.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln är från Magnolia och målat med färgpennor. Blomman kommer ifrån Prima Marketing. Pappret, motivet och blomman är dekorerade med lite glitterlim. Bokstäverna är utstansade med min Qk - Metro.

Kram från Pernilla.