onsdag 30 januari 2008

Det andra...

Det andra kortet blev så här. Det blev fotat i nattetid, det är därför det är så konstigt ljus. Jag har aldrig (tror jag) gjort ett kort i grönt och rosa, men det blev bra. Även det här var ett beställningskort.
Mina nya hÄnglar kom idag och dom var såå fina.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Basic Grey - Phlash Back och enfärgad cardstock. Stämpeln är en hÄngel från ett annat paket och färglagd med färgpennor. Blommorna är Prima och de har fått en dutt med glitterlimmet. Fonten på texten har jag använt "A Charming Font Expanded"

Kram från Pernilla.

måndag 28 januari 2008

Ett av korten.

Här är ett av de utlovade korten. Det är ett beställningskort.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Masterpiece Studios - Yellow Gingham och även enfärgad cardstock. Stämpeln är en Magnolia och färglagd med färgpennor och glitterlim. Blommorna är inköpta på DekoreraMedMera. Fonten jag har använt heter "Tempus Sans ITC".
Kram från Pernilla.

söndag 27 januari 2008

Söndag ...

Idag är det söndag och det har det varit hela dagen. Började dagen med frukost sen en promenad på strandpromenaden här i staden. Det var väldigt trevligt, för vi gick med mina föräldrar och vi har aldrig gått där förrut, en och en halv timme var vi ute.
Igår var vi hela familjen och såg på bio "National treasure 2" men jag tyckte allt att ettan var bättre än tvåan.
Snart har jag fått tusen besökare till min sida, det är bara kommentarerna jag saknar. Vad tycker ni om mina kort, är dom så hemska?
Tre kort är färdiga, dom visar jag nog imorgon.

Kram från Pernilla.

torsdag 24 januari 2008

Mamma...

Mamma fyllde år igår och då var vi självklart där. Hon bjöd på väldigt god köttfärspaj med vin till den som inte körde, och det var jag. Det här kortet gjorde jag till henne. Pappret köpte mamma och pappa till mig när dom var i USA så jag tyckte det passade bra. Fjärilarna har jag satt på 3d-kuddar för att dom skall stå ut lite.

Skriv gärna en kommentar, det är så roligt att läsa.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Miss Elizabeth´s Butterfly Garden och enfärgad cardstock. Fjärilarna har jag skurit ut från ett annat papper i samma serie som det mönstrade pappret. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med färgpennor. Mamma har jag skrivit med fonten "Tempus Sans ITC".


Kram från Pernilla.

lördag 19 januari 2008

Utmaning 2

Jag hittade en utmaning till. Då passade det bra med ett allmänt kort till en 40:åring, för det kommer några stycken som fyller i det närmsta.

Tilda & Co Challenge #2 Jag har hittat en utmaning på sidan Tilda & Co. Denna veckan skulle det vara med siffra eller siffror på och självklart en Magnolia- stämpel.

I've made a card for the new challenge blog Tilda & Co. This week we have to use numbers on the card, and a Magnolia image.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Reminisce - Black and White - Basic Hawii och enfärgad cardstock. Siffrorna har jag skrivit ut på datorn och skärt ut. Blomman är en prima, dekorerad med lite glitterlim (svart och rött). Skylt-stämpeln är Magnolia och grattis är skrivet med fonten "Greeting Monotone".

Kram från Pernilla.

fredag 18 januari 2008

Äntligen fredag...

Äntligen fredag. Den här veckan har gått väldigt snabbt jag har knappt hunnit göra något kort. Jag började med ett nu i veckan och nu på eftermiddagen gjorde jag färdigt det.

ISMAKI Challenge #2
Jag hittade en till utmaning som kunde vara lite kul på ISMAKI Challenges. Utmaningen för den här veckan var en skiss som man skulle försöka följa och färger som var Blå, Vit och Röd.

The challenge this week was to make a card using this sketch, with the colors Blue, White and Red on ISMAKI Challenges.

Här är mitt kort:


Material: På det här kortet har jag använt Magnolia stämpel. Blommorna är utstansad Qk och pappret kommer ifrån My Mind´s Eye Kaleidoscope So pretty och enfärgad cardtock. Allt är färglagt med färgpennor och glitterlim. Krysset här fastsatta med mörkblå brads.

Så här såg skissen ut:


Kram från Pernilla.

söndag 13 januari 2008

Jag hittade en till...

ISMAKI Challenge #1

Jag hittade en till utmaning som kunde vara lite kul på ISMAKI Challenges. Utmaningen för den här veckan var en skiss som man skulle försöka följa.

The challenge this week was to make a card using this sketch on ISMAKI Challenges.

Här är mitt kort:

Och det blev ett till med samma mönstrade papper.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Dream Street Papers "Cafe Chic- Fashionista" och enfärgad cardstock. Blommorna är Prima, dekorerade med lite glitterlim. Stämplarna är Magnolias, färglagda med mina färgpennor.

Så här såg skissen ut:Kram från Pernilla.

Jag har hittat...

Tilda & Co Challenge #1

Jag har hittat en utmaning på sidan Tilda & Co. Denna veckan skulle det vara med blommor på och självart en Magnolia- stämpel.

I've made a card for the new challenge blog Tilda & Co. This week we have to use flowers on the card, and a Magnolia image.


Material: Cardstock i olika färger. Magnolia-stämpel färglagd med färgpennor. Sen har jag använt min Qk och stansat ut massa blommor i olika färger.

Kram från Pernilla.

fredag 11 januari 2008

I all hast...

I all hast fick jag göra i ordning ett kort igår. Jag blev nöjd. Vi skulle avtacka en tjej som har varit med oss i köket nu på fredagar och i dag var det sista fredagen, för hennes anställning slutar på tisdag. Hon fick några kokböcker och det här kortet.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Basic Grey - Urban Couture - URB-361 Ratine och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och är färglagd med färgpennor och dekorerad med lite glitterlim. Blomman är Prima Maketing och även den dekorerad med lite glitterlim. Tack är skrivet med fonten "Tempus Sans ITC" och skriven med glitterlim. Mycket glitterlim blev det.

Kram Pernilla.

onsdag 9 januari 2008

Det har....

Det har inte hänt så mycket.
Jag har gjort ett kort men kan inte visa det här ännu, det får vänta. Jag har några kort till som skall göras, men tid och ork finns inte just nu, men det kommer.

Kram från Pernilla.

söndag 6 januari 2008

Jag gjorde...


I am an
Echinacea


What Flower
Are You?


"You are a health conscious person, both your health and the health of others. You know all about the health benefits and dangers of the world around you."

Jag gjord en liten test för att se vilken blomma jag är och det blev den här.

Jag har inte gjort något nytt för er att titta på, jag har mest tittat runt på många andra bloggar och fått lite nya idéer och fått lite inspiration.

Kram Pernilla.

onsdag 2 januari 2008

Ledigheten...

Ledigheten är över och arbetet väntar, idag har jag arbetat. Nyår gick jättebra. God mat och trevligt sällskap.
Här är de två korten jag gjorde mellan jul och nyår.Material: Mönstrat papper ifrån Sandylion (Margot Elena - Small Floral (Parker) Paper - RMMESCB33) och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och är färglagd med färgpennor.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Basic Grey - Urban Couture - URB-361 Ratine och enfärgad cardstock. Stämplarna kommer ifrån Kortmakaren och är färglagd med färgpennor. Blommorna är Prima Maketing och dekorerade med lite glitterlim.

Kram Pernilla.