torsdag 28 februari 2008

Har inget.

Tyvärr så har jag inget nytt att visa just nu. Jag har gjort ett nytt kort men det är för tidigt att visa det ännu, jag vet inte om den personen är här och tittar. (Tror inte det, men jag kan inte vara helt säker.)
Dom här två sista dagarna har jag jobbat några timmar extra och fast jag vill ha heltid så har inte min kropp ställt om sig för några dagar, så jag är TRÖTT. Nån som förstår vad jag dillar om?

Kram från Pernilla.

fredag 22 februari 2008

Fredag.

I onsdags var jag och min kompis i Färgelanda på DekoreraMedMera och inhandlade lite papper och andra dekorationer, jättekul.
Bettan på jobbet fyllde 50 år nu i veckan, så vi på jobbet var ute på krogen och åt god mat (nachos-tallrik) idag.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Daisy Bucket Design - Astor Park Collection - Mason Street och enfärgad cardstock. Stämplarna kommer ifrån Magnolia och stämplade på gult papper och kanterna är färgade med lite stämpelfärg. Fonten som jag har använt heter "Matura MT Script Capitals"

Kram från Pernilla. (Nu skall jag gå och lägga mig.)

söndag 17 februari 2008

Svärfar.

Svärfar fyllde år igår. Vi var där och gratulerade honom och fick smörgåstårta, jättegott. Det här kortet gjorde jag till honom. Det mönstrade pappret vet jag inte var det kommer ifrån, nån som vet? Jag hittade en bit papper som jag tyckte passa bra till honom.


Material: Ett mönstrat papper och enfärgad cardstock. Stämpeln är en hÄngel och färglagd med färgpennor. Fonten som jag har använt heter "PaletteD".

Kram från Pernilla.

fredag 15 februari 2008

Äntligen fredag.

Äntligen fredag, men den här veckan har gått fort.
Här kommer dom utlovade korten som jag skrev en annan gång om. Det här är bara bra-ha-kort. Jag har använt samma mönstrade papper på båda, bara olika färger på cardstocken. Så det blev både ett flick- och pojk-kort.
Är det någon som vet varifrån grattis-stämpeln på det övre kortet kommer ifrån?
Skriv gärna en rad elller två, jag blir ju så glad.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån My Mind´s Eye - Kaleidoscope - Friends och enfärgad cardstock. Stämplarna är från hÄnglar och färglagda med färgpennor. Blommorna är Prima, dekorerade med lite glitterlim. Bladen och hörnena på det orange-röda koret är från min Qk.

Kram från Pernilla.

tisdag 12 februari 2008

Kors.

Jag fyller år idag och så såg jag att jag har haft 1000 stycken besökare, jättekul.

Kram från Pernilla.

söndag 10 februari 2008

Söndagen.

Söndagen är även den snart slut. Ny arbetsvecka är på gång. Idag har jag haft mitt kalas, ett år äldre. Det gick väldigt smidigt, jag bjöd på Quiche Lorraine med sallad och semla till kaffet.

Jag har gjort färdigt några kort nu i helgen, men har inte hunnit få in dom i datorn än, så det får vänta till veckan. Dom är i kameran än så länge.
Det här kortet gjorde jag färdigt förra veckan men hon fick det inte förrän igår. Det var min moster som fyllde år och min mamma ville ge det här.

Material: Mönstrat papper ifrån Sandylion - Celebration bubbles och enfärgad cardstock. Stämpeln är en hälft av hÄngel-stämpel, färglagd med färgpennor. Kerstin är skrivet med fonten "Aquiline". Blomman och bladen är utstansat med min Qk.
Kram från Pernilla.

onsdag 6 februari 2008

Onsdag.

Idag är det onsdag hela dagen, men snart kommer helgen. Längtar.
Här har jag gjort ett kort för att testa lite med nya ideer jag har haft i huvudet. Jag blev nöjd.

Är det fler som råkat ut för att rättstavningen inte funkar i bloggen? Jag tror att jag stavar rätt men det är aldrig fel att kolla. Ibland hänger inte tangentbordet inte med, det är väl så med trådlöst.Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån My Mind´s Eye - Wild asparagus - Sisters och enfärgad cardstock. Grattis-stämpeln kommer ifrån Kortmakaren och den andra är från hÄnglars nya paket, dekorerat med lite glitterlim och färglagd med mina färgpennor. Till dekos har jag använt extra round snaps och prima blommor.


Kram från Pernilla.

söndag 3 februari 2008

Söndag 3 Feb.

Nu var det då söndag igen, och helgen går lika fort som vanligt. Igår var det väldig snöyra utanför vårat fönster, det var så man inte ville gå ut. Men vi var allt ute ändå. Idag söndag har vi varit på kalas till min systerdotter som fyllde 5 år. Dom två översta korten gjorde jag till henne och fick en beställning på ett av korten.

Material: Mönstrat papper från DCWV kids och enfärgad cardstock. Wilma har jag skrivit på wellum papper och det fick ligga två dagar innan jag vågade röra det.Material: Enfärgad cardstock och klippark från Panduro. Namnen stansade jag ut med Qk-metro och stämplade över med stämpeldynan sen tog jag bort bokstäverna.

Kram från Pernilla.