söndag 27 april 2008

Här kommer...

Här kommer två kort som utlovat. Det var beställningskort som en arbetskamrat hade beställt. Det kommer fler kort till. Kommentera gärna vad ni tycker.


Material: Mönstrat papper ifrån Maja Design - Skördetid och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagd med färgpennor och glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Juice ITC". Blommorna har jag stansat ut med min Qk.


Material: Mönstrat papper ifrån My Mind´s Eye - Everyday tango och enfärgad cardstock. Stämplarna kommer ifrån Magnolia och färglagda med färgpennor och glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Quill".

Kram från Pernilla.

lördag 26 april 2008

Lördag.

Idag har vi varit och installerat husvagnen på plats som den skall stå hela sommaren. Det hela gick väldigt smidigt och lätt, det var bara vädret som inte var med oss. Nu när vi kommer upp på onsdag så är det hela klart, lite småfix.
Korten visar jag nog imorgon som jag lovade att visa i förra inlägget.
Frisören blev bra förresten, dit kommer vi nog att gå fler gånger.

Kram från Pernilla.

torsdag 24 april 2008

Torsdag igen.

Idag är det torsdag igen och inget speciellt har hänt. Yngste grabben var på prao nu i två dagar, på två olika företag. Det tyckte han var skoj.
Veckan går sin gilla gång och imorgon är det fredag igen. Jag och min ena son skall klippa oss imorgon, undrar hur vi ser ut efteråt (vi skall prova ett nytt ställe). Dom som känner mig vet hur jag känner mig.
Jag har gjort två nya kort som jag visar imorgon tror jag. Rättstavningen fungerar inte igen, jag blir vansinnig.

Kram och god kväll från Pernilla.

söndag 20 april 2008

Söndag igen...

Veckorna går alldeles för fort. Måndag imorgon igen. I fredags postade jag tre kort till tre tjejer som får det i sin brevlåda förhoppningsvis imorgon. Hoppas dom har möjlighet att komma.

Material: Det mönstrade pappret på de två första kommer ifrån DCWV och det tredje och sista vet jag inte var det kommer ifrån. Sen har jag även använt enfärgad cardstock. Stämpeln är ifrån hÄnglar och målat med färgpennor. Text-stämplarna är inköpta i USA. Blommorna är från Prima och dekorerade med lite glitterlim.

Kram från Pernilla.

lördag 19 april 2008

I torsdags.

I Torsdags var jag och två vänner och tittade på en konsert med coverbandet "Waterloo" som sjöng gamla ABBA klassiker. Det var helt suveränt och dom sjöng bra. Jag kunde nästan alla låtar, några var lite mindre igenkännade men dom gjorde det hela bra. Hela Östrabo skulle resa sig när dom sjöng "Dancing Queen" och man kunde känna att hela lokalen dansade. Efter konserten kunde man träffa dom på utsidan och prata och fota dom om man ville. Dom signerade även och sålde ABBA-skivor. Det var skoj och väldigt roligt att se.

Källa: Corren.se (En dagstidning på nätet)


Här kommer några bilder som jag tog med min mobil. Det är inte senaste modellen på mobil som ni ser, inte världens bästa bildkvalité.

Kram från Pernilla.

måndag 14 april 2008

Jag har ont...

Jag har ont i kroppen, men mest i magen. Det är mest i nedre delen av magen så jag drömmer om att gå på toaletten och så är allt över men, man kan ju alltid drömma. I lördags började magen göra ont och i morse vaknade jag med feber. Inte mycket men 38,5 och det är ju för mycket för att orka jobba med. Man får ju tänka på omgivningen också.
Tur det finns laptopar och trådlösa nätverk, så behöver jag inte lämna sängen.

Igår var jag hemma hos en kompis och fick gjort lite kort, lika trevligt som vanligt. Det skall vi allt göra om. Jag hoppas inte jag har smittat dom med någonting. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt ifall.

Kram från en sjuk Pernilla

torsdag 10 april 2008

Torsdag.

Den här veckan har gått relativt snabbt, det är redan fredag imorgon.
Det första student-kortet är färdigt och sålt. Jag blev väldigt nöjd och även beställaren. På kortet nedan med närbilden av hästen skall det vara lite gulare papper på, som det övre. Det blev nog lite mycket blixt.
På det här kortet har jag inte använt något mönstrat papper, då hade det blivit för mycket, vad tror ni? Annars har min Qk varit användbar och en stämpel från Magnolia, färglagd med mina färgpennor. Student-hatten har jag försökt att rita av en bild.Kram från Pernilla.

lördag 5 april 2008

Lördag.

Idag är det lördag och vi har haft kalas för både gubben och yngsta pojken. Vi bjöd på mat, det blev köttfärs sås och spagetti. Pöjken önskade sig marängtårta, så det blev det, han bakade den nästan själv. Jag tror det blev uppskattat, dom flesta tog två gånger.

Kram från Pernilla.

Today it is Saturday and we have birthday party for my husband (38) and the youngest boy (12) in the family. We served spaghetti and meat sauce. The boy wished for meringue-cake and so it was, he baked it himself. I think it was appreciated because almost everybody gets two portions.

With hugs from Pernilla.

tisdag 1 april 2008

Tre...

Tre beställnings kort har blivit gjorda. Ändamålet har varit samma men det var till tre familjer, därför ville jag försöka att få till dom på olika sätt. Alla stämplar kommer ifrån hÄnglar och stÄnglar, färglagda med färgpennor. Blommorna kommer ifrån Prima, dekorerade med lite glitterlim.


With sympathy.
Papper ifrån Fresh Print - Apple Blossoms.
With caring thoughts.
Papper ifrån Sandylion - Rosebud.
Thinking of you.

Papper ifrån We R Memory Keepers - Early Bird.


With hugs from Pernilla.