söndag 29 juni 2008

I lördags...

I lördags var vi några vänner som träffades, det var jätte-kul eftersom vissa av oss inte hade träffats på fyra år fast vi bor i samma stad. Så här såg inbjudningskorten till dom ut. Alla kom utom en, det var synd. Vi fikade ute på Snäckan, ett kafé strax utanför Uddevalla.

Nu är det bara 10 arbetsdagar kvar att jobba, det blir tufft. Jag håller på med ett kort, det blir nog färdigt nu i veckan.

Kram från Pernilla.

tisdag 24 juni 2008

Midsommar-kort

Här har jag gjort tre midsommar-kort. Jag har använt samma papper för jag tyckte det passa så bra, bara olika upplägg.


Material: Det mönstrade pappet kommer från Maja Design - Blomstertid och sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Magnolia och färglagd med färgpennor. Blommorna är Prima, dekorerade med lite glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Juice ITC".


Material: Det mönstrade pappet kommer från Maja Design - Blomstertid och sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Magnolia och färglagd med färgpennor. Blommorna är Prima, dekorerade med lite glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Santa'sSleighFull".


Material: Det mönstrade pappet kommer från Maja Design - Blomstertid och sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Magnolia och färglagd med färgpennor. Blommorna är Prima, dekorerade med lite glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Scriptina".

Kram från Pernilla.

måndag 23 juni 2008

Måndag kväll

Nu har det blivit måndag kväll. Nerräkningen till semestern är just nu på 14 arbetsdagar.
Midsommarfirandet har gått lugnt tillväga, mina föräldrar var med oss och mina syskon kom och gick. Vi dansade inte kring stången men vi gick en tipspromenad runt campingen, det var kul. Jag har gjort tre midsommarkort som jag kommer att visa er, det kommer.

Kram från Pernilla.

söndag 15 juni 2008

Söndag...

Då var det söndag igen, enda skillnaden är att barnens sommarlov börjar imorgon. Kortet nedan har legat ett tag hon fyllde 2 juni.


Material: Enfärgad cartock. Flickan och gungan är från Magnolia och färglagda med färgpennor. Bokstäverna är stansade med min Qk.

Kram från Pernilla.

torsdag 12 juni 2008

Några kort...

Det är lika bra att slänga ut korten som har legat i kameran länge nu.
I morgon är det skolavslutning för barnen, det tror jag dom längtar till. Det dröjer att några veckor tills jag får min semester, det är bara att härda ut. Något att se fram emot iallafall.Material: Det mönstrade pappet vet jag inte var det kommer från och sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Magnolia och färglagd med färgpennor. Till blommorna har jag använt min Qk. Fonten som jag har använt heter "Tempus Sans ITC".


Material: Det mönstrade pappet kommer från Maja Design - Mina vänner Rosa-Marina och sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Magnolia och färglagd med färgpennor. Blommorna är Prima, dekorerade med lite glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Greeting Monotone".


Material: Jag har använt enfärgad cardstock i lite olika färger. Stämpeln kommer från hÄnglar och färglagd med färgpennor. Blommorna är Prima, dekorerade med lite glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Vivaldi". M:et har jag ritat av, köpt på Panduro.


Material: Det mönstrade pappet kommer från Maja Design - Mina vänner Paula och sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från hÄnglar och färglagd med färgpennor. Fonten som jag har använt heter "Girls are Weird".
Kram från Pernilla.

tisdag 3 juni 2008

Efterkälken.

Nu känns det som om jag har kommit rejält på efterkälken.

Det första kortet fick min kollega i köket av oss arbetskamrater ihop med en uteblomma, som var väldigt fin. Den stämpeln från hÄnglar var det närmsta jag kom på till hennes yrke.

Dom två andra korten var till min syster-son som blev nio år.

Skriv gärna en kommentar och tala om vad du tycker.


Material: Mönstrat papper ifrån Maja Design - Mina vänner Ulrika och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med färgpennor och glitterlim. Fonten som jag har använt är "Girls are Weird". Även dekorerat med Prima blommor och halvpärlor.


Material: Mönstrat papper ifrån Reminisce - Bugs life och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med färgpennor och glitterlim. Fonten som jag har använt är "Surrendered Heart".


Material: Mönstrat papper ifrån Junkitz - Extreme Boy Streaks och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med färgpennor och glitterlim. Fonten som jag har använt är "Papyrus". J:et har jag ritat av från en bokstav köpt på Panduro. Blommorna har jag stansat ut med min Qk.

Kram från Pernilla.