tisdag 26 augusti 2008

Bröllopskort.

Jag har gjort ett kort till ett brudpar som jag hade på beställning och jag blev väldigt nöjd med resultatet.
Annars händer det inte mycket, bara jobb och jobb.
Snart är det dax för mässa, för ni har väl inte missat mässan i Göteborg den 6-7 September, titta här annars. Jag skall dit med en kompis, det skall bli sååå kuul.


Material: Jag vet inte var det mönstrade pappret kommer ifrån. Jag har även använt enfärgad cardstock. Blomman och hörnena kommer från Panduro. Fonten till texten är "Scriptina". Paret kommer ifrån Hänglar och är dekorerade med glitterlim. Etiketterna är utstansade med Qk.

Kram Pernilla.

söndag 24 augusti 2008

Äntligen...

Äntligen kan jag visa lite kort. Det är lite blandat med eget och beställnings-kort. Ett av korten är gjort före jag började med akvareller, så det är vanliga färgpennor.
Hur hade ni gjort, hade ni gjort om kortet eller hade ni haft det som det såg ut?
Kommentera gärna.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Dream Street Papers - Nancy och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagd med akvareller, swirslen kommer ifrån Hero Arts. Texten har jag skrivit med fonten "Bickley Script". Blommorna är prima dekorerade med lite glitterlim.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Maja Design - Mina vänner Rosa-Marina och enfärgad cardstock, dekorerade med både glitterlim och halvpärlor. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagd med färgpennor. Texten har jag skrivit med fonten "Enviro".

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagd med akvareller. Texten har jag skrivit med fonten "Tempus Sans ITC". Blommorna har jag tillverkat själv av cardstock och dekorerat med glitterlim.

Kram från Pernilla.

tisdag 19 augusti 2008

Inget nytt.

Här händer det inte mycket just nu.

Förrutom att jag jobbar så håller jag på att få ihop ett bröllops-kort som jag har på beställning, det kommer så småningom.
Jag hjälpte störste sonen att starta upp en blogg igår. Han tyckte att det verkade en bra idé och jag stöttar honom.
Nu tänker jag krypa till sängen och lägga mig för natten.
Återkommer när jag har något att skriva om, snart hoppas jag.

Kram och god natt från Pernilla.

tisdag 12 augusti 2008

I lördags...

I lördags var vår familj på kalas. Min svåger och hans dotter fyllde år så dom slog ihop det. Smörgåstårta funkar alltid, lika gott varje gång.
Dom här korten gjorde jag före jag började med akvareller.


Material: Det mönstrade pappet kommer ifrån Chatterbox. Sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Magnolia och färglagd med färgpennor. Lite bling i kanterna.. Fonten som jag har använt heter "IsadoraCaps".


Material: Det mönstrade pappet kommer från Maja Design - Mina vänner Paula och sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Penny Black och färglagd med färgpennor och glitterlim. Prima blomma med en halvpärla i mitten. Fonten som jag har använt heter "Santa'sSleighFull".

Kram från Pernilla.

söndag 10 augusti 2008

Cute Card Thursday challenge 22

Vi kom hem idag och såg en utmaning till på Cute card. Temat för den här omgången var "Två av oss".

Kortet gjorde jag till min bror och hans sambo som skulle på bröllop nu i helgen.

Cute Card Challenge 22
This week the theme is 'The two of us'
We would like you to use two of something on your card, it could be 2 people, 2 animals or 1 of each.


Material: Mönstrat papper ifrån Maja Design - Skördetid - Konservera och Pyssla i köket och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med färgpennor. Tagsen är utstansade med min Qk. Blommorna är stickers från Victoria´s design house. Fonten som jag har använt heter "Scriptina".

Kram från Pernilla.

onsdag 6 augusti 2008

Tilda & Co Weekly Challenge 30

Medans vi var hemma igår hittade jag en utmaning på Tilda & Co Weekly Challenge blog som jag tyckte såg trevlig ut. Man skulle följa en skiss.

*Challenge 30*

Här kommer min tolkning:

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån My Mind´s Eye - Wild asparagus - Sisters och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagd med akvareller. Fasteners utstansade med min Qk.

Så här såg skissen ut.
Sketch This:

Kram från Pernilla.

tisdag 5 augusti 2008

Tisdag.

Åkte hem i morse igen för barnen skulle med sin mormor till molekylverkstaden i Stenungsund. Då passade jag och min käre make på att åka till IKEA, barnen tycker inte om att åka dit. Vi stannar hemma över natten och åker tillbaka till campingen imorgon.

Här kommer det utlovade kortet, jag tycker att jag börjar få till det där med akvareller. Vad tycker ni, skriv gärna en kommentar eller två.


Material: Det mönstrade pappet kommer från Crate Paper - Brunch Collection och sen har jag använt enfärgad cardstock. Den stora stämpeln kommer från hÄnglar, färglagd med akvareller. Textstämpeln kommer ifrån Starving Artistamps, Ink.

Kram från Pernilla.

måndag 4 augusti 2008

En snabb...

En snabb uppdatering. Nu är det bara en vecka kvar av semestern och tänk vad mycket man har puttat framför sig. Liseberg och hälsat på folk man känner och nu regnar det och inget har man hunnit med. Förrutom allt man har missat har vi ju ändå haft fint väder, barnen har badat, trevligt sällskap och flugit helikopter.
Kort har jag också hunnit med, en visning kommer inom det snaraste.

Kram från Pernilla.

söndag 3 augusti 2008

På besök.

Nu är vi på besök i stan igen, denna gången var vi hembjudna till min kollega på jobbet. När vi kom hem till dom gick vi bara över skogen och där skulle A-Bombers köra sitt backrace, det var kul att se alla dessa bilar.Jag har även provat att lägga ut en filsnutt på några sekunder.

Efter racet gick vi tillbaka till Helen och hennes familj där vi åt gott (grillad kycklingfilé med klyftpotatis och ädelost-sås). Sen spelade vi biljard tills vi åkte hem i en taxi.

Kram från Pernilla.