söndag 28 september 2008

Kalas

Söndag igen och tänk vad vi har röjt här hemma nu. Jag har fått in 2 hyllor i klädkammaren som jag kan ha min hobby-verksamhet på, och slippa ha den i vardagsrummet som den har varit i för länge nu. Men jag skulle nog behöva hela klädkammaren för att allt skall få plats, det har växt sen jag började för några år sedan.

Vi har varit på kalas, så nu kan jag visa kortet som jag gjorde för ett tag sen.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagd med akvareller och glitterlim. Blomman är prima och dekorerat med glitterlim. Löven och myran har jag stansat ut med min Qk. Fonten som jag har använt heter "CoronetI".

Kram från Pernilla.

tisdag 23 september 2008

Gymnastik

I dag har jag varit på GYMNASTIK, första gången på denna terminen. Det är så tråkigt men så väl behövande och det är ju bara en kväll i veckan. Min kropp skriker nej, men huvudet säger, du behöver detta. Jag skall nog ta mig igenom denna terminen också.
Någon som har något bra knep?

Det har inte blivit något nytt kort på det senaste men det kommer.

Kram och god natt från Pernilla.

söndag 21 september 2008

Söndag igen...

Det blev ett höstkort till nu när dom nya hÄnglar stämplarna kom i brevlådan i torsdags. Jag kunde inte låta bli.


Material: Det mönstrade pappet kommer från Autumn Leaves och sen har jag använt enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från hÄnglar, färglagd med akvareller. Textstämpeln kommer ifrån Starving Artistamps, Ink. Blommorna är Prima, dekorerade med lite glitterlim och stjälkarna har jag stansat ut med min Qk.

Kram från Pernilla.

onsdag 17 september 2008

Ytterligare...

Jag tycker det är mycket märkligt att jag ungefär har mellan 6-8 besökare per dag, men det är ytterst sällan jag har kommentarer. (Jag vet vad Tina tycker.) Det hade varit roligt att höra vad ni som besöker min sida tycker om korten.

Ytterligare ett höst har blivit gjort. Jag tycker det blev bra, vad tycker ni?Material: Pappret som jag har använt från Three Bugs In A Rug - Spicy - Cajun och enfärgad cardstock. Stämplarna, både flickan, löven och svamparna kommer ifrån Magnolia´s senaste kit och färglagd med akvareller och glitterlim. Bokstäverna har jag först stämplat, sen skurit ut dom.

Kram från Pernilla.

måndag 15 september 2008

Cute Card Thursday challenge 27

Jag hittade en utmaning som verkade passa mig på Cute Card Thursday.

Temat var katter och hundar och jag valde att ha en hund på mitt kort.

Challenge 27
Cats and Dogs
This week we would like to see Cats and Dogs on your cards!

On the tickets it said "A real buddy" and "You make me happy!".

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Penny Black och färglagd med akvareller och glitterlim. Biljetten kommer ifrån Mirabyll. Blommorna är prima och dekorerat med glitterlim.

Kram från Pernilla.

söndag 14 september 2008

Då...

Så då var det söndag igen. Ja, det har hänt en del sen sist, inget allvarligt men.
Husvagnen drog vi hem idag och ställde på sin vinterplats i ett inhägnat och inlåst område. Det är synd att säsongen är över men det är allt roligt att mysa hemma på helgerna nu.

Ytterligare ett höstkort blev färdigt idag, snart är det dags för julkorten, fars dag och halloween kommer emellan bara.
På det här kortet har jag använt en biljett som kommer ifrån Mirabyll igen, hon gör helt otroliga grejor, jag vet inte hur hon hinner med.Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån
DCWV och enfärgad cardstock. Stämplarna, både flickan och stocken kommer ifrån Magnolia´s senaste kit och färglagd med akvareller och glitterlim. Biljetten kommer ifrån Mirabyll(jag har ändrat texten). Blommorna är prima och dekorerat med glitterlim.

Kram från Pernilla.

måndag 8 september 2008

Mässinköp.

Titta vad jag köpte på mässan i lördags, jag blev nöjd. Skulle kanske köpt lite mer enfärgad cardstock, men det kommer ju en mässa till i början på oktober i Partille. Jag får passa på då, om jag åker dit.
Klubbkitet kom från Magnolia idag så jag har monterat och skurit ut dom, dom är väldigt fina. Nu skall jag göra kort, jag har både nya papper och stämplar.


Kram från Pernilla. (Jag hör det åskar ute.)

lördag 6 september 2008

Efter mässan

Efter en heldag i Göteborg är jag nöjd med mina inköp. Jag åkte hemifrån kl. 8.30 och hämtade upp kompisen och vi kom fram som tredje person som fick vänta på att komma in. Det var en lugn dag och allt gick städat till i förhållande till i våras. Bilderna på inköpet kommer troligtvis imorgon. Jag var hemma igen ca. 17.00.
Boris och barnen passade på att åka till farmor och farfar i Trollhättan. Där fick dom middag, stekt fisk och potatis.
Nu längtar jag till att börja sätta fingrarna i det jag köpt men det får nog vänta tills imorgon, för jag är trött.

Kram och godnatt från Pernilla.

tisdag 2 september 2008

Höst...

Är det någon annan än jag som känner att hösten är på väg? Mitt på dagen känns det nästan som om sommaren inte helt har släppt sitt grepp om än.

Med hösten vet jag att skaparlusten får sig en rejäl svacka. Då är det viktigt att man får uppmuntrande ord om sina skapelser annars är det nog lätt att tappa sugen. Jag har en kompis som tycker att det är roligt att kommentera och det är även roligt att läsa hennes blogg, många tänkvärda ord och inga visor. Det är synd att det inte finns fler i min vänskapskrets som tycker om datorer överhuvudtaget eller mina skapelser. Jag lägger allt mitt hopp till Tina (och olika utmaningar som finns på Internet) om min hobby skall överleva. Jag tycker det är roligt men man kan ju inte lägga alla kort på hög.

Nog om alla tråkigheter. Här har jag gjort ett höstkort och använt mig av Mirabylls biljetter, otroligt fina.


Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Dream Street Papers - Jack - Vintage Cowboy och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med akvareller. Biljetten har jag fått från Mirabyll. Blommorna har jag tillverkat själv av cardstock och dekorerat med glitterlim och stjälkarna har jag stansat ut med min Qk.

Kram från Pernilla.