onsdag 28 januari 2009

Julkort nu?

Jag har gått med i ett forum som heter Jul hela året och det är en blogg som vill peppa oss som alltid muttrar över att vi inte hinner bli klara med julkorten i tid. Jag tyckte att det var en väldigt bra ide.

Här kommer båda mina bidrag till Januari månads bidrag. Jag hade tänkt att göra 2 kort i månaden, inte föör stora mål.

Material: Enfärgad cardstock och det mönstrade pappret kommer ifrån Daisy Bucket - Wrapped Wishes - Twingkling lights. Stämpeln från hÄnglar och färglagd med akvareller. Biljetten vet jag inte var jag har hittat den.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Sandylion - Red Wishes och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagda med akvareller. Blomman är en Prima och bladen har jag tillverkat själv. Stämpeln med God Jul är från Två systrar.

Kram Pernilla.

lördag 24 januari 2009

En award.

Denna fina Award fick jag av Lene

Så här säger reglerna:
De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
Länka till den bloggen du fick den ifrån.
Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag ger denna till:
Tina

Detta är en tjej som förtjänar denna Award!

Kram Pernilla

fredag 23 januari 2009

Min mamma...

Min mamma fyller år idag och det är tur att jag hade gjort kortet innan, annars hade jag inte orkat den här veckan.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Creative club och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med akvareller. Även dekorationerna är ifrån Creative club. Fonten som jag har använt heter "CoronetI".

Kram Pernilla.

torsdag 22 januari 2009

Sjuklingar

Sen jul har vi inte varit annat än sjuka.
Först yngsta sonen som vid jul hade feber. På måndagen innan skolan skulle börja efter lovet, uppenbarade sig några koppor på den äldste sonen. Han hade fått vattkoppor och vi vet inte var han har blivit smittad. Två veckor senare (den 19 Jan) fick den yngre sonen också det. Som jag har sett så har han fler koppor än den äldre fick och jag tyckte han var full.
Hela helgen före har jag hostat så mina stämband inte låter så roligt längre, jag jobbade måndag och tisdags men sen orkade jag inte längre. Jag har varit hemma onsdag och idag. Imorgon jobbar jag nog igen, det är inte såå ansträngande att prata längre.
Min man jobbade halva måndagen sen åkte han hem. Han hade ont i huvudet, feber och förkyld.

Jag gjorde ett kort på beställning till min mamma som hon behövde. (Det gjorde jag i måndags.)

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån My Mind´s Eye - Wild asparagus - Sisters och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagd med akvareller. Fasteners utstansade med min Qk. Fonten som jag har använt heter "Windsong".

Kram Pernilla.

lördag 17 januari 2009

Jobb, jobb och bara jobb.

Nu har jag jobbat i en och en halv vecka och tiden räcker inte till något annat. Jag har gjort några kort men det är till födelsedagar som kommer, därför kan jag inte visa dom ännu.

Kram Pernilla.

torsdag 8 januari 2009

Skissutmaning på Scrappiz

Jag hittade en utmaning på Scrappiz som jag gillade. Namnet har jag bytt ut till grattis så vederbörande inte ser sitt kort.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämplarna kommer ifrån Magnolia och färglagda med akvareller och glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Windsong". Dekorerade med några blommor och halvpärlor.

Kram Pernilla.

tisdag 6 januari 2009

Ledigheten...

Ledigheten börjar gå mot sitt slut. Nu har jag varit hemma i 3 veckor och jag skall tillbaka till jobbet imorgon igen. Det spelar nog ingen roll hur länge man är ledig det är inte tillräckligt lång tid.
Vintern har inte visats sig här ännu, bara kylan men jag saknar snön. Och snart är våren på väg med alla blommor som slår ut och vi drar iväg med husvagnen.

Återkommer med mer kort någon annan dag.

Kram Pernilla.

torsdag 1 januari 2009

Sketch Saturday.

Här kommer ytterligare ett kort till min brorsdotter som mina föräldrar gav till henne. Jag använde en skiss till det kortet också från Sketch Saturday.

God fortsättning på det nya året.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Creative club och enfärgad cardstock. Även dekorationerna är ifrån Creative club. Fonten som jag har använt heter "Enviro".

I found this sketch on sketch saturday and a choose sketch 28, from December 6th, 2008.


Kram Pernilla.

Friday Sketchers 33

Jag var på kalas till min brorsdotter igår förmiddag och då fick hon det här kortet. I samband till att jag skulle göra det här kortet hittade jag en utmaning på Friday Sketchers som passad bra till hennes kort.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagda med akvareller och glitterlim. Fonten som jag har använt heter "Angelina".


I found this sketch on Friday Sketchers to my card.

Kram Pernilla.