söndag 29 mars 2009

Mer vårkort.

Här kommer några fler vår-kort, jag har fler att visa dom kommer vid ett annat tillfälle. På korten nedan har jag använt samma mönstrade papper för jag tyckte att det passade så bra till korten.

Material: Mönstrat papper från Kaiser Scrapbook - Spirograph och enfärgad cardstock. Stämplarna är både från Magnolia och hÄnglar, färglagda med promarkers och dekorerad med lite glitterlim. Blommorna köpte jag på mässan från Scraplyckan, även dom dekorerad med lite glitterlim. Biljetterna hade jag i datorn och bara bytte orden på till passande ord.

Kram Pernilla.

lördag 28 mars 2009

Vårkort.

Många vårkort har jag gjort nu i veckan.
Här är ett som jag gjorde färdigt idag. Jag hittade en utmaning som fanns på Penny Black Saturday Challenge mest för min fantasi saknades.
Utmaningen var att man skulle "Tänka på våren" #42.

Material: Mönstrat papper från Kaiser Scrapbook - Spirograph och enfärgad cardstock. Penny Black sticker, dekorerad med lite glitterlim. Blommorna köpte jag på mässan från Scraplyckan, även dom dekorerad med lite glitterlim. Biljetten hade jag i datorn och bara bytte orden på till "Våren är kommen".

Kram Pernilla.

Recept-swap

Jag har varit med i en recept-swap som Lene höll i, det var väldigt roligt. Väldigt bra sätt att få tag i nya recept, jag skall nog prova dom flesta. Jag gjorde det kortet som visas sist.Kram Pernilla.

söndag 22 mars 2009

Kalas igår.

Igår var vi på kalas igen.
Nu var det gubbens brorsdotter som fyllde och hon hade även förlovat sig tidigare i år.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån DCWV och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med akvareller och glitterlim. Blommorna är prima och dekorerade med glitterlim. Fonten som jag har använt heter "joeHand".

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Déjà Views - Fresh print och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia, färglagda med akvareller och lite glitterlim. Några dekorationer från Creative Club. Fonten heter "Al Sandra".

Kram Pernilla.

fredag 20 mars 2009

Äntligen fredag.

Jag har gjort färdigt två julkort nu i veckan.
Stämplarna kommer ifrån Magnolia. Det övre pappret kommer ifrån Sandylion - Red Wishes och det undre kommer ifrån All my memories - Occasion Alls - Christmas.


Kram Pernilla.

söndag 15 mars 2009

Syster yster.

I fredags blev min lillasyster ett år äldre, så vi var på kalas till henne idag. Det övre gratulerade jag och min familj henne med, det undre gav mamma och pappa henne.

Material: Det mönstrade pappret och även materialet kommer ifrån Creative club och enfärgad cardstock. Fonten som jag har använt har jag ingen aning om vad den heter.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Déjà Views - Fresh print och enfärgad cardstock. Stämplarna både motivet och texten kommer ifrån Penny Black, färglagda med akvareller och lite glitterlim. Några primablommor. Fonten har jag ingen aning om vad den heter.
Kram Pernilla.

lördag 14 mars 2009

Oj

Oj vad länge sen jag uppdaterade min blogg. Det händer inte så mycket här på hemmafronten, det är jobb och jobb.

Jag fick en beställning på ett kort från min mamma som hon ville skicka till några bekanta.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Maja Design - Höst och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med akvareller och dekorerade med lite glitterlim. Lite dekorationsmaterial från Panduro och prima blommor. Texten har jag skrivit med fonten "Bolton".

Kram Pernilla.

söndag 8 mars 2009

I fredags...

I fredags åkte jag med hela familjen till Ullared, vi hade hyrt en stuga som vi skulle ha till lördagen. När vi kom ner på fredagen gick vi in direkt och började shoppa. De mesta i klädväg blev inhandlat och lite till. Jag hittade stämplar från Fiskars som var lite småmysiga och några småalbum.

På vägen hem på lördagen var vi bara tvungna att stanna till i Göteborg på mässan, jag skulle dit. Familjen valde att stanna kvar i bilen, så jag hade lite tidspress på mig. Men jag fick inhandlat det jag skulle ha.

Jag hade lagt en förbeställning på en massa Promarkers, nu har jag fastnat för den tekniken att färglägga. Jag fyllde ju år för några veckor sen och fick pengar som jag lade på en del pennor, inte alla pengar.

Söndagen har jag bara tagit det lugnt på, inga måsten. Provat pennorna och gjort ett kort.


Kram Pernilla.

2 Awarder

Först vill jag tacka Lene för dom här fina awarderna, jag blev jätteglad.


Sen skall man ju ge dom vidare och jag skickar vidare till
Tina, hennes blogg är alltid värd att läsas.

Kram Pernilla.

söndag 1 mars 2009

Söndag.

Idag är det söndag och jag är väldigt förvånad hur pigg jag är efter två dagars drickande. Nu tog jag det väldigt lugnt igår och det är väl tur det. Väldigt trevligt var det igår med matpaj och sallad, kaffe och tårta.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån me & my BIG Ideas - CC-16 • Dottie och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån hÄnglar och färglagd med akvareller. Blommorna är Prima och till texten har jag använt min Qk.


Förra helgen var vi på kalas till min svärfar som hade fyllt år. Dom bjöd på mat, kalkon som vi skulle haft i julhelgen. Men eftersom sjukdomar satte stopp för det så fick det bli nu. Jättegott.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Maja Design - Höst och enfärgad cardstock. Stämplarna, både Edvin och molnet kommer ifrån Magnolia och färglagd med akvareller och dekorerade med lite glitterlim. Texten har jag skrivit med fonten "Girls are Weird".

Kram Pernilla.