onsdag 30 september 2009

Julkort för september

Nu är julkorten för september färdiga. Jag vet inte var pappret kommer ifrån. Men det var små rutor med lite olika gamla bilder på.
Kram Pernilla.

tisdag 29 september 2009

Blogcandy

Titta vilken blogcandy Lene har. Kika gärna in på hennes sida och se vad den innehåller. Man kan ju alltid hoppas på tur.

Kram Pernilla.

lördag 26 september 2009

Kalas

Det har inte blivit så mycket uppdaterade av bloggen nu för tiden, skall försöka att ändra på det. Jag skulle även vilja tacka för alla kommentarer som jag får även om jag är lite dålig på det tillbaks.

Idag har vi varit på kalas. Vi hade förhinder när andra familjemedlemmar i samma familj fyllde år så vi gratulerade dessa samtidigt. Vi bjöds på väldigt god kall mat, det var gott.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Basic Grey och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Magnolia och färglagda med promarkers. Fonten som jag har använt heter "Faboulus".

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Reminisce - Black and White - Basic Hawii och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer från Magnolia och färglagda med promarkers. Jag har även använt oh plats för att göra det som ett shakerkort. Några glitter-stenar också.

Material: Det mönstrade pappret kommer ifrån Maja Design och enfärgad cardstock. Stämpeln kommer ifrån Magnolia och färglagd med promarkers och dekorerade med lite glitterlim.

Kram Pernilla.

lördag 19 september 2009

Bröllop.

Vi skall på bröllop idag, lördag i Göteborg. Det skall bli trevligt. Det här kortet gjorde jag till dom. Pappret som jag har använt kommer från DCWV och stämpeln kommer från hänglar och fonten som jag har använt heter Scriptina.
Kram Pernilla.

måndag 14 september 2009

KAOS

Titta vad jag hade innanför dörren när jag kom hem idag. Två stycken KAOS, jättefina.

Den första fick jag från Lena BE. Jag tycker den var väldigt fin.

Den andra fick jag av Lene. Otroligt fin motivering som jag håller för mig själv. Väldigt fint.


Detta är KAOS;
KAOSens skapare är ingen mindre än Yoli.
KAOS är (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje.
Skaparens eget namn.
Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.

(Jag får vänta lite på mina KAOS:ar tills jag har lite mer tid.) Hoppas ni inte tar illa upp som jag har fått dom ifrån.

Kram Pernilla.

torsdag 10 september 2009

Höst-kort

Jag fick en beställning på några höstkort. Så jag har haft att göra den senaste veckan. Dom flesta pappren kommer ifrån Maja Design, förra årets höstpromenad. Här kommer dom:Kram Pernilla.

torsdag 3 september 2009

Julkort för Augusti

Bättre sent än inte alls.
Här kommer mina julkort för augusti. Pappret kommer ifrån Melissa Frances och stämplarna från hÄnglar.

Kram Pernilla