onsdag 24 februari 2010

Alla hjärtans dag

Jag gjord fem Alla hjärtans dag kort på beställning. Jag blev nöjd med resultatet. Stämplarna kommer ifrån hÄnglar och stÄnglar.

Kram Pernilla

3 kommentarer:

Busan sa...

Så härliga kort du gjort till Valentin - vilka fina färger du alltid kombinerar och stämplen är ju bara hur söt som helst!!!!
Tusen tack för att det var okej att jag lade ut ditt kort innan du själv fått en chans... kändes inte bra men ville så gärna få med det till utmaningen så glad att du inte tog illa upp. Hoppas ni får en jättemysig helg och härligt väder - såg att det skulle kunna bli plusgrader så kanske våren ÄNTLIGEN är på väg!!! :)
Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund igen snart - för dessa korten var riktiga ögongodisar! :)
Varma vinter-kramar
Busan

Lena B E sa...

Så vårfina och söta valentin kort!! Jättefina! :) Så söt stämpel också.
Vad fint kort du fick av snälla Busan när du fyllde år!! :)
Synd att du inte hinner vara med i min utmaning men ofta är det ju så att tiden inte vill räcka till tyvärr. Du får ha en jättetrevlig resa och en trevlig helg! Hoppas ni får bra väder nu då, det är ju lite roligare när man ska åka och se sig omkring om det är soligt och fint! :) Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lena sa...

Så många och så fina kort du gjort till Alla Hjärtans Dag. Du är duktig du! Ha en jättetrevlig helg.Vackert kort du har fått av Busan. Kram Lena